top of page

AAnkoopmakelaar daalder-advies

Het kopen van een (eerste) woning kan een spannende zoektocht zijn. Wat komt er precies kijken bij het kopen van een huis? Met welke juridische zaken moet je rekening houden? Met kennis van de markt en de waarde van de woningen denkt Daalder-Advies hierin graag met je mee.

wat kan daalder-advies dan voor je betekenen?

Makelaar hypotheekadviseur

Iedereen heeft zijn eigen wensen bij het zoeken en kopen van een woning. Je zoekt natuurlijk naar het allerbeste ………… je DROOMHUIS. De deur van de woning gaat open en je denkt YES, daar wil ik in gaan wonen. Dan moet je vaak snel handelen en belangrijke beslissingen nemen in een korte tijd. Ik weet dat als makelaar als geen ander, het is mijn vak.

Makelaar hypotheekadviseur
Makelaar hypotheekadviseur

jouw droomhuis

onderhandelen

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden, en dan wordt het pas echt

spannend. Want dan moet je gaan onderhandelen over de vraagprijs met de verkoper. Als aankoop makelaar kan ik gaan onderhandelen in jouw belang, je adviseren over verborgen gebreken en de onderzoekplicht van de koper. Ik sta voor je klaar, om in  jouw belang samen de beste keuze te maken.

papierwerk

Als je een huis gaat kopen, moet er veel geregeld worden.

Telefonisch afspraken inplannen, huizen bekijken die jij hebt gevonden op het internet, de waarde van huizen bepalen, onderhandelen met de verkoper, een bouwkundige 

keuring regelen, de koopovereenkomst controleren en een notarisakte laten opmaken. Wij regelen het allemaal voor je, zodat jij je kunt focussen op je nieuwe woning.

Wat kan je verwachten van Daalder-Advies?

Daalder-Advies kent de markt en de waarde van de woningen. Wij weten waar we op moeten letten met betrekking tot juridische zaken en de bouwkundige staat.

  • Wij bezoeken samen de woning die je op het oog hebt.

  • We voorzien je van advies over de prijs, de staat van het onderhoud en indien nodig kunnen we eventuele acties ondernemen, zoals een bouwkundige keuring. 

  • De onderhandelingen met de verkopende partij worden voor je verzorgd.

  • De koopakte die de verkopend makelaar heeft opgemaakt nemen we samen met je door, nog voordat je deze ondertekent. 

  • De door de notaris opgemaakte transportakte en nota van afrekening worden voor je gecontroleerd.

  • We zijn aanwezig bij de inspectie en de notaris op de dag van de sleuteloverdracht.

    Graag informeer ik je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de actuele mogelijkheden voor de aankoop van je nieuwe woning, mijn dienstverlening en de optimale aankoopstrategie. Ik maak een offerte op maat voor je en probeer dit dubbel en dwars voor jullie terug te verdienen.
    Mail of bel voor een afspraak: info@daalder-advies.nl  tel. 06 31043855

Vraag hier uw informatie aan

Wilt u meer weten?

bottom of page