top of page
Voorgevels van herenhuizen

DanieL

Hans zijn zoon was mijn collega bij mijn werkgever en zoals dat gaat ga je ook de diepte in en spreek je over je eigen familie. Hij vertelde over zijn vader en zijn ondernemerschap in het hypotheek en huisaankoop adviseurschap. Meteen was ik enthousiast. Als zijn vader ook maar een beetje op zijn zoon leek en andersom, kon het niet anders dan goed gaan. En dat is als geen ander gelukt. 

 

In de jungle van de (Amsterdamse) huizenmarkt raak je snel het overzicht kwijt en ga je te snel blind mee in het spelletje van extreem overbieden. Daar heeft Hans mij uitstekend in begeleid. Eerlijk en realistisch heeft hij de kansen in kaart gebracht en na een beperkt aantal biedingen was het raak. Een prachtig huis voor een reële prijs. Precies wat je van een adviseur verwacht. Ook qua hypotheek heeft Hans de best passende offerte kunnen regelen en nu kan ik trots zeggen dat ik hele mooie voorwaarden heb voor mijn hypotheek.

 

Doordat ik als absolute leek aan het proces begon, heeft Hans mij regelmatig moeten kalmeren en uitleggen wat de stappen zijn. Hans heeft mij de stappen uitgelegd en deze control freak rustig kunnen krijgen. Een kwaliteit die maar weinigen is gegeven. 

 

Al met al zou ik Hans blind aanraden bij de aankoop van een huis en de processen daar om heen. Zijn ervaring maakt hem een uitstekende partner in de strijd naar die felbegeerde sleutel en het is gewoon een fijn mens die doet wat hij zegt. Gewoon super goed!

Na lang zoeken op deze oververhitte woningmarkt is het ons eindelijk gelukt om een huis te kopen als starter! Hans heeft ons hier ontzettend goed geholpen en ondersteund. Zijn professionele houding en de samenwerking hebben wij als prettig ervaren. Zijn persoonlijke advies heeft er toe geleid dat wij op een prachtige locatie in Hilversum (ook in deze tijd!) kunnen genieten van onze nieuwe woning. Wij raden Daalder Advies dus van harte aan!

Esmé & Merijn

Kleurrijke huizen

Nadat wij al een tijdje zelf hadden gezocht naar een starterswoning, kwamen wij bij Hans terecht. 

Hij heeft ons super geholpen als aankoopmakelaar bij het vinden, onderhandelen en kopen van ons eerste huis. Zeker in een tijd als deze, waarin het lastig is om voor een nette prijs een huis te kopen, was het super fijn om een professional mee te kunnen nemen naar een bezichtiging van een huis. Ondanks onze goede voorbereidingen voor bezichtigingen, kwamen wij erachter dat wij zelf te weinig kennis in huis hebben om een goed bod uit te kunnen brengen. Door de investering in Hans hebben wij juist geld bespaard, waar we anders te veel hadden geboden. 

Het is een enkele keer voorgekomen dat wij aanliepen tegen de communicatie, maar na het bespreken van onze ervaring is hier direct op gehandeld en zijn wij verder prima geholpen. Heel fijn hoe er om wordt gegaan met opbouwende kritiek. 

Wat ook fijn was, was dat Hans tijdens een bezichtiging meteen kon aantonen dat wij financiële zekerheid hadden om het huis ook daadwerkelijk te kunnen kopen, omdat hij naast de aankoop ook de hypotheek regelt. Wij hadden daardoor ook minder contact met verschillende partijen en konden verschillende zaken met één telefoontje regelen.

Heel erg bedankt voor de hulp Hans. Wij raden jou zeker aan en gaan lekker genieten in ons nieuwe huisje!

Pim

Oud bakstenen huis
bottom of page