top of page
Makelaar hypotheekadviseur

over daalder advies

Daalder-Advies is opgericht door Hans Traets. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van woningen, is Hans sinds 1999 werkzaam in de ontwikkeling en realisatie van woningen.

 

“De huizenmarkt is continu in beweging en kan snel veranderen. Het gaat voor iedereen om veel geld, dus je wilt geen foute beslissingen maken. Met mijn ervaring wil ik er graag voor zorgen dat je de juiste beslissing neemt voor de woning waar je altijd graag thuiskomt en de aankoop je geen financiële zorgen baart. Ik sta ingeschreven als onafhankelijk makelaar wonen en kan je vanaf november 2020 professioneel onafhankelijk adviseren en bemiddelen voor een passende hypotheek bij de woning die je wilt kopen.”

Zoek je een nieuwe woning of bent je binnenkort van plan je eigen woning te verkopen? Hans ontvangt je graag in het kantoor van Daalder-Advies in de Brugstraat op nummer 15, 4701 LA te Roosendaal, waar je altijd terecht kunt voor vrijblijvend advies. Stuur een mail naar info@daalder-advies.nl of bel 06 31043855 om een afspraak te maken. De koffie en thee staan voor je klaar!

Nu ook een kantoor op Jan Steenstraat 12a, 2923 CP Krimpen aan den IJssel!

bottom of page