top of page

Verkoopmakelaar daalder-advies

Het is nu de beste tijd om je woning te verkopen: er is weinig aanbod, terwijl juist veel mensen een woning willen kopen. Daalder-Advies staat voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van je woning en je maximaal te laten profiteren van deze situatie in de huizenmarkt.

wat kan verkoopmakelaar daalder-advies dan voor je betekenen?

kijkerskopie.png

Laat maar kijken die kopers

Wij zorgen er voor dat jouw huis zowel online als offline in de spotlights komt te staan. Om je huis de maximale aandacht te geven.

Organiseren wij twee keer een Open Huis, overdag en in de avond.

Wij werken samen met professionele fotografie bedrijven die de woning zowel 3D, als middels video rondleiding prachtig  in beeld brengen. Het is alsof je vanuit je PC zo een virtuele rondleiding krijgt door je te koop staande huis.

promoten via socialmedia

 

Professioneel beeldmateriaal is in deze tijd van groot belang.

Via verschillende social media kanalen regisseren wij de informatie over je te koop staande woning met prachtige beelden voor de mogelijke potentiële kopers. Zo hoort dat niet alleen, zo doen wij dat ook gewoon.

Het beste bod

socialmediakopie.png

Voor ieder te koop staande woning maak ik een strategisch verkoopplan. Ik regel vervolgens alles.
Van verkoopfilmpjes tot 360-graden fotografie tot onderhandelen op het scherpst van de snede.
Zo kom ik voor u tot het hoogst mogelijke beste bod.

Wat kunt u dan nu van mij verwachten?

Daalder-Advies kent de markt en de waarde van de woningen. Wij weten waar we op moeten letten met betrekking tot juridische zaken en de bouwkundige staat.

  • Wij nemen zoveel werk uit handen als je zelf wilt. 

  • Een fotograaf komt bij je langs voor video’s en (360 graden) foto's. We voorzien je van tips om jouw woning verkoop-klaar te maken en zo goed mogelijk te presenteren.

  • We zorgen voor een uitgebreide opname van jouw woning en verzamelen alle juridische en overige stukken om een goed startdossier te maken, waarbij in overleg met jou de vraagprijs wordt vastgesteld/bepaald. 

  • We zorgen dat jouw woning met beeldmateriaal online vindbaar wordt. Denk hierbij aan Funda en de website en social media-kanalen van Daalder-Advies.

  • Naast een duidelijk herkenbaar ‘TE KOOP’-bord of -banier zorgen we voor een digitale verkoopbrochure en een etalagepresentatie, zodat jouw woning goed opvalt.

  • Samen met jou verzorgen we de bezichtigingen.

  • We onderhandelen met de kopende partij en leggen de gemaakte afspraken vast in een voorlopige koopovereenkomst.

  • Aanvullende services zoals adverteren en extra verkoopacties worden samen met jou besproken en voor de scherpste tarieven uitgevoerd.

  • We verzorgen samen met jou de eindinspectie en we zijn aanwezig bij de notaris op de dag van de overdracht.

  • Je betaalt de verkoopopdracht achteraf. De courtage wordt verrekend met de verkoopopbrengst van jouw woning.

hamer bodkopie.png

Wilt u meer weten?

Vraag hier uw informatie aan

bottom of page