top of page

Appartement

Begane grond

Verkoopprijs: € 590.000,00 k.k.

Op een centrale locatie, aan de rand van het gezellige centrum van Roosendaal, ligt op de begane grond dit mooie 3-kamerappartement met privé tuin en afzonderlijke berging. Het appartement met een woonoppervlakte van circa 132 m² GBO kent vele karakteristieke details zoals glas-in-loodramen en hoge plafonds en schitterende authentieke wandelementen, wat het geheel een prachtige uitstraling geeft. De twee verzorgde slaapkamers, de nette badkamer én de ruime privé tuin geven dit appartement veel wooncomfort. En dat alles op een toplocatie,

op loopafstand van restaurants, winkels, de bioscoop en het theater en het gemeentehuis.

ruimte 1.2.18 (begane grond).jpeg
ruimte 1.2.10 (1e verd).jpeg

Appartement

Eerste verdieping

Verkoopprijs: € 540.000,00 k.k.

Op een centrale locatie, aan de rand van het gezellige centrum van Roosendaal, ligt dit mooie 3-kamerappartement met groot dakterras en afzonderlijke berging. Het appartement met een woonoppervlakte van 135 m² GBO kent vele karakteristieke details zoals glas-in-loodramen in de erker en hoge plafonds , wat het geheel een prachtige uitstraling geeft. De twee verzorgde slaapkamers, de nette badkamer én het ruime dakterras geven dit appartement veel wooncomfort. En dat alles op een toplocatie, op loopafstand van restaurants, de winkels, de

bioscoop en het theater en het gemeentehuis!

Appartement

Tweede verdieping

Vraagprijs: € 480.000,00 k.k.

Op een centrale locatie, aan de rand van het gezellige centrum van Roosendaal, ligt dit mooie 3-kamerappartement met dakterras en afzonderlijke berging op de begane grond. Het appartement met een woonoppervlakte van 123 m² GBO kent vele karakteristieke details zoals de gehele houten authentieke dakconstructie , wat het geheel van dit appartement een prachtige uitstraling geeft. De twee verzorgde slaapkamers, de nette badkamer én het ruime dakterras geven dit appartement veel wooncomfort. En dat alles op een toplocatie, op loopafstand van de restaurants, de winkels de bioscoop en het theater en het gemeentehuis !

ruimte 1.2.1 (2e verd) (3).jpeg
7_foto 2 woonkamer Amerigo Vespucciweg 54-15.jpg

Appartement

Almere

Verkocht

Prachtig instap klaar 3-kamerappartement met berging en parkeerplaats, gelegen op de begane grond van het moderne complex “Oasis Beach” Met een lichte woonkamer, twee slaapkamers, een nette badkamer en nog veel meer, is dit de perfecte plek om thuis te komen.

En er is meer! Dit appartement is rolstoelvriendelijk en beschikt over een eigen parkeerplaats. Met een energielabel A ben je bovendien verzekerd van een energiezuinige woning. En laten we de locatie niet vergeten: centraal gelegen in Almere Poort, waardoor je alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

bottom of page